Beste bezoeker,

Wij zien dat u een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat u geen advertenties ziet op cio.nl. Dit vinden wij jammer, want cio.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk. Wilt u een uitzondering maken voor cio.nl door deze te whitelisten?
!

Technologie faciliteert tomeloze creativiteit en samenwerking. De toekomst lijkt vandaag en we kunnen eindeloos variëren met dingen die binnen ons bereik liggen. Maar er zijn ook grijze gebieden op het snijvlak van mens, maatschappij en technologie.
WannaCrypt (WannaCry) infecteerde wereldwijd honderduizenden systemen en had een high-profile impact. Hier vind je nieuws en achtergronden over deze ransomware-aanval.
CXO.nl presenteert de CXO Summit, een nieuw boardroom event voor cross-disciplinaire denkers en veranderaars. Geheel in het teken van verbinding: Engage. Want transformatie staat nooit alleen en is geen lineair proces.
Het besturingssysteem dat altijd al vrij, veilig en open was en steeds meer gebruiksvriendelijk en compleet, heet Linux. Hier vind je alles over Linux. Bekijk het dossier.
Zorgen over online privacy zijn soms overdreven, maar worden wel terecht geuit. Je kunt jezelf het beste wapenen door voorzichtig te zijn met wat je op internet zet. Lees er meer over in dit dossier.
Al sinds het uitbreken van de financiële crisis in 2008 moeten CIO's en IT-managers op hun uitgaven letten. Waarmee kun je zoal kosten besparen?
Wat betekent de introductie van de miljarden apparaten van het Internet of Things voor het internet als geheel en jouw organisatienetwerk in het bijzonder?
MEETIT is een evenement gericht op persoonlijk en direct contact met peers die, net als u, bezig zijn met, of bovenmatige interesse hebben in thema's zoals Security, Big Data, Mobility en/of Cloud.
Apple is de ongekroonde koning van de productlanceringen, zelfs nu Steve Jobs overleden is. Dat blijkt maar weer bij de Apple Watch, waarvan de komst al maandenlang werd besproken.
De CIO Summit 2016 stond in het teken van het digitaliseren van alle aspecten van de bedrijfsvoering: van leiderschap en informatiebeveiliging, tot aan klantbeleving en organisatiestructuren die een digitale onderneming vormgeven.